Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Skogås

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Skogås

I det lugna och gröna bostadsområdet Skogås söder om Stockholm finner du närhet till natur och enkel tillgång till citylivets puls genom goda pendeltågsförbindelser. Skogås är en del av Huddinge kommun och utmärker sig med sin vänliga småstadskänsla samtidigt som det erbjuder alla de bekvämligheter man kan önska sig. För dig som bor här och vill förenkla din vardag ytterligare finns möjligheten att få matkasse med hemleverans. Denna tjänst gör det enkelt att njuta av varierade och hälsosamma måltider utan att behöva spendera tid på matplanering och inköp.

Hitta din matkasse i Skogås

Hos Matkassarna.se förstår vi att alla har olika smaker och behov när det kommer till mat. Därför har vi samlat en lista över leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar direkt till ditt hem i Skogås. På vår webbplats kan du enkelt jämföra olika matkassealternativ baserat på olika kriterier såsom betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, aktuell rabattkod och typer av matkassar som varje leverantör erbjuder. Det är bara att välja det som passar dig och din familj bäst!

Några tips innan du beställer

  • Tänk på hur många personer i hushållet matkassen ska räcka till.
  • Besluta hur många middagar i veckan som önskas från matkassen.
  • Ha din budget i åtanke när du väljer en matkasse.
  • Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Fundera över antalet recept du vill att din matkasse ska innehålla varje vecka.

Med Matkassarna.se blir det både enkelt och roligt att ordna med veckans middagar. Välkommen att hitta din perfekta matkassepartner hos oss!