Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Matkomfort i Skogås

Kockförberedda matkassar
Matkomfort logga
★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Pris

550-2495kr

Middagar

3-4 rätter

Personer

1-8 st

Per portion

59-197 kr st

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Skogås

I det lugna och gröna bostadsområdet Skogås söder om Stockholm finner du närhet till natur och enkel tillgång till citylivets puls genom goda pendeltågsförbindelser. Skogås är en del av Huddinge kommun och utmärker sig med sin vänliga småstadskänsla samtidigt som det erbjuder alla de bekvämligheter man kan önska sig. För dig som bor här och vill förenkla din vardag ytterligare finns möjligheten att få matkasse med hemleverans. Denna tjänst gör det enkelt att njuta av varierade och hälsosamma måltider utan att behöva spendera tid på matplanering och inköp.

Hitta din matkasse i Skogås

Hos Matkassarna.se förstår vi att alla har olika smaker och behov när det kommer till mat. Därför har vi samlat en lista över leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar direkt till ditt hem i Skogås. På vår webbplats kan du enkelt jämföra olika matkassealternativ baserat på olika kriterier såsom betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, aktuell rabattkod och typer av matkassar som varje leverantör erbjuder. Det är bara att välja det som passar dig och din familj bäst!

Några tips innan du beställer

 • Tänk på hur många personer i hushållet matkassen ska räcka till.
 • Besluta hur många middagar i veckan som önskas från matkassen.
 • Ha din budget i åtanke när du väljer en matkasse.
 • Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
 • Fundera över antalet recept du vill att din matkasse ska innehålla varje vecka.

Med Matkassarna.se blir det både enkelt och roligt att ordna med veckans middagar. Välkommen att hitta din perfekta matkassepartner hos oss!