Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Sköndal

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Sköndal

Sköndal är en charmig förort till Stockholm som kännetecknas av sina gröna områden och närhet till både stad och natur. Här lever många familjer och arbetsamma personer som uppskattar både områdets lugn och tillgång till bra service. Att kunna beställa en matkasse med hemleverans i Sköndal är därför perfekt för dig som vill spara tid och samtidigt njuta av goda och näringsrika måltider. För den som bor i Sköndal erbjuder matkassarna.se en enkel och användarvänlig tjänst för att jämföra olika matkassar som kan levereras direkt till dörren.

Välja rätt matkasse i Sköndal

Hos oss på matkassarna.se kan du enkelt se vilka leverantörer som erbjuder matkassar till Sköndal. Vi ger dig en tydlig överblick över de viktigaste punkterna som betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar som finns tillgängliga från varje leverantör. Således kan du snabbt hitta ett alternativ som passar just dina behov och önskemål.

Tips innan du beställer: Innan du slår till och beställer din matkasse, fundera på antalet personer i hushållet, hur många middagar per vecka du önskar, er budget, leverantörens betyg på Trustpilot, samt antal recept du vill ha i din matkasse. Genom att tänka igenom dessa punkter får du en matkasse som är anpassad för just dina behov.

Njut av enkelheten

Att beställa en matkasse innebär att du både kan upptäcka nya spännande recept och rätter samtidigt som du slipper tidskrävande besök i matbutiken. Upptäck det fulla utbudet och hitta din idealiska matkasse i Sköndal idag genom att besöka oss på matkassarna.se!