Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Skövde

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Skövde

Skövde är en vacker stad belägen mitt i Västergötland, omgiven av natursköna landskap och rik historia. Staden är känd för sin högskola, det pulserande kulturlivet och som en knutpunkt för näringsliv och handel. För de som bor i Skövde och har en aktiv livsstil kan det vara tidsbesparande att få matvarorna levererade direkt till dörren. Det är här matkassarna.se kommer in i bilden. Vi hjälper dig som bor i Skövde att enkelt hitta en matkasse som passar dina behov. På vår sida kan du jämföra olika leverantörer och se vilka som erbjuder hemleverans i Skövde.

hitta din matkasse i Skövde

På matkassarna.se kan du snabbt hitta en matkasse som passar just dig. Vi listar flera olika leverantörer och du kan enkelt se betyg, utbud, priser och leveransmöjligheter. Du får också information om pris per portion och aktuella rabattkoder som kan göra ditt köp ännu mer förmånligt. Oavsett om du är ute efter ekologiska råvaror, snabba middagslösningar eller specialkost så finns det alternativ för dig.

Tips innan du beställer en matkasse:

  • Tänk på hur många ni är i hushållet som ska äta. Matkassarna anpassas efter antalet personer.
  • Fundera över hur många middagar per vecka du vill att matkassen ska täcka.
  • Se över er budget och välj en matkasse som passar er ekonomiska situation.
  • Undersök företagets betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om tidigare kunders erfarenheter.
  • Kolla hur många olika recept som ingår i matkassen. Fler recept ger mer variation på middagsbordet.

matkassarna.se har vi sammanställt allt detta för att göra ditt val lättare. Välkommen in och hitta matkassen som förenklar din vardag och ger mersmak av Skövde!