Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Skövde

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Skövde

Skövde är en vacker stad belägen mitt i Västergötland, omgiven av natursköna landskap och rik historia. Staden är känd för sin högskola, det pulserande kulturlivet och som en knutpunkt för näringsliv och handel. För de som bor i Skövde och har en aktiv livsstil kan det vara tidsbesparande att få matvarorna levererade direkt till dörren. Det är här matkassarna.se kommer in i bilden. Vi hjälper dig som bor i Skövde att enkelt hitta en matkasse som passar dina behov. På vår sida kan du jämföra olika leverantörer och se vilka som erbjuder hemleverans i Skövde.

hitta din matkasse i Skövde

På matkassarna.se kan du snabbt hitta en matkasse som passar just dig. Vi listar flera olika leverantörer och du kan enkelt se betyg, utbud, priser och leveransmöjligheter. Du får också information om pris per portion och aktuella rabattkoder som kan göra ditt köp ännu mer förmånligt. Oavsett om du är ute efter ekologiska råvaror, snabba middagslösningar eller specialkost så finns det alternativ för dig.

Tips innan du beställer en matkasse:

  • Tänk på hur många ni är i hushållet som ska äta. Matkassarna anpassas efter antalet personer.
  • Fundera över hur många middagar per vecka du vill att matkassen ska täcka.
  • Se över er budget och välj en matkasse som passar er ekonomiska situation.
  • Undersök företagets betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om tidigare kunders erfarenheter.
  • Kolla hur många olika recept som ingår i matkassen. Fler recept ger mer variation på middagsbordet.

matkassarna.se har vi sammanställt allt detta för att göra ditt val lättare. Välkommen in och hitta matkassen som förenklar din vardag och ger mersmak av Skövde!