Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Skövde

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Skövde

Skövde är en vacker stad belägen mitt i Västergötland, omgiven av natursköna landskap och rik historia. Staden är känd för sin högskola, det pulserande kulturlivet och som en knutpunkt för näringsliv och handel. För de som bor i Skövde och har en aktiv livsstil kan det vara tidsbesparande att få matvarorna levererade direkt till dörren. Det är här matkassarna.se kommer in i bilden. Vi hjälper dig som bor i Skövde att enkelt hitta en matkasse som passar dina behov. På vår sida kan du jämföra olika leverantörer och se vilka som erbjuder hemleverans i Skövde.

hitta din matkasse i Skövde

På matkassarna.se kan du snabbt hitta en matkasse som passar just dig. Vi listar flera olika leverantörer och du kan enkelt se betyg, utbud, priser och leveransmöjligheter. Du får också information om pris per portion och aktuella rabattkoder som kan göra ditt köp ännu mer förmånligt. Oavsett om du är ute efter ekologiska råvaror, snabba middagslösningar eller specialkost så finns det alternativ för dig.

Tips innan du beställer en matkasse:

  • Tänk på hur många ni är i hushållet som ska äta. Matkassarna anpassas efter antalet personer.
  • Fundera över hur många middagar per vecka du vill att matkassen ska täcka.
  • Se över er budget och välj en matkasse som passar er ekonomiska situation.
  • Undersök företagets betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om tidigare kunders erfarenheter.
  • Kolla hur många olika recept som ingår i matkassen. Fler recept ger mer variation på middagsbordet.

matkassarna.se har vi sammanställt allt detta för att göra ditt val lättare. Välkommen in och hitta matkassen som förenklar din vardag och ger mersmak av Skövde!