Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Skrivarp

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Skrivarp

Skrivarp är en mysig ort som kanske inte alla känner till, men som definitivt förtjänar uppmärksamhet. Det är en plats där gemenskapen och närheten till natur ger en fantastisk livskvalitet. För de boende i Skrivarp som är ute efter att förenkla vardagen finns nu möjligheten att få matkassar levererade direkt till dörren. På matkassarna.se kan du enkelt hitta de leverantörer som levererar till Skrivarp, och jämföra dem för att hitta det alternativ som passar dig bäst. Vi har samlat de bästa leverantörerna på marknaden och ger dig en överblick över betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder och vilka olika typer av matkassar som erbjuds.

Användbar information för dig som väljer matkasse

Innan du bestämmer dig för en matkasse, är det några saker som är bra att tänka på. För det första bör du fundera på hur många personer ni är i hushållet och hur många middagar i veckan ni önskar att kassen ska räcka till. Din budget är också viktig att ha i åtanke, så att du väljer en matkasse som passar din ekonomi. Att läsa omdömen om företaget kan vara en god idé, till exempel på Trustpilot, för att se vad andra kunder har för erfarenheter. Slutligen bör du även titta på antalet recept som medföljer, så att du är säker på att variationen och utbudet passar dina matlagningsvanor och smakpreferenser.

Tips innan du beställer

  • Antal personer: Bestäm hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Middagar per vecka: Fundera över hur många måltider ni vill ha ingredienser till.
  • Budget: Välj en matkasse som passar din ekonomiska situation.
  • Kundomdömen: Läs vad andra kunder säger om leverantören på sajter som Trustpilot.
  • Receptens antal och typ: Kontrollera att matkassen har en bra variation som passar dig.