Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Skrivarp

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Skrivarp

Skrivarp är en mysig ort som kanske inte alla känner till, men som definitivt förtjänar uppmärksamhet. Det är en plats där gemenskapen och närheten till natur ger en fantastisk livskvalitet. För de boende i Skrivarp som är ute efter att förenkla vardagen finns nu möjligheten att få matkassar levererade direkt till dörren. På matkassarna.se kan du enkelt hitta de leverantörer som levererar till Skrivarp, och jämföra dem för att hitta det alternativ som passar dig bäst. Vi har samlat de bästa leverantörerna på marknaden och ger dig en överblick över betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder och vilka olika typer av matkassar som erbjuds.

Användbar information för dig som väljer matkasse

Innan du bestämmer dig för en matkasse, är det några saker som är bra att tänka på. För det första bör du fundera på hur många personer ni är i hushållet och hur många middagar i veckan ni önskar att kassen ska räcka till. Din budget är också viktig att ha i åtanke, så att du väljer en matkasse som passar din ekonomi. Att läsa omdömen om företaget kan vara en god idé, till exempel på Trustpilot, för att se vad andra kunder har för erfarenheter. Slutligen bör du även titta på antalet recept som medföljer, så att du är säker på att variationen och utbudet passar dina matlagningsvanor och smakpreferenser.

Tips innan du beställer

  • Antal personer: Bestäm hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Middagar per vecka: Fundera över hur många måltider ni vill ha ingredienser till.
  • Budget: Välj en matkasse som passar din ekonomiska situation.
  • Kundomdömen: Läs vad andra kunder säger om leverantören på sajter som Trustpilot.
  • Receptens antal och typ: Kontrollera att matkassen har en bra variation som passar dig.