Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Skurup

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Skurup

Skurup är en charmig liten tätort i Skåne län, känd för sina idylliska landskap och närheten till både kust och landsbygd. Här har du möjlighet att njuta av lugnet i en småstad samtidigt som du har tillgång till lokala butiker och goda kommunikationer. För dig som bor i Skurup och vill förenkla vardagen finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans. Det är ett smidigt sätt att få god och näringsrik mat direkt till dörren utan att behöva planera och handla själv.

Matkassar för alla i Skurup

På matkassarna.se hjälper vi dig att enkelt hitta en matkasse som passar just dig och din familj i Skurup. Du kan genom vår tjänst få en överblick över olika leverantörer, deras betyg, sortiment och priser. Vi presenterar också information om pris per portion och eventuella rabattkoder som gör ditt köp ännu förmånligare. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, oavsett om du söker en vegetarisk, ekologisk eller familjeanpassad kasse.

Tips innan du beställer

  • Antal personer: Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Måltider per vecka: Bestäm hur många middagar du vill ha i din matkasse varje vecka.
  • Budget: Fundera över hur mycket pengar du vill lägga på matkassen.
  • Kundomdömen: Kolla om företaget har bra betyg på Trustpilot eller liknande sidor.
  • Recept: Se över antalet och sorterna av recept som matkassen innehåller för att det ska passa er smak.

Att välja rätt matkasse är enkelt när du vet vad du behöver. Titta igenom listan på matkassarna.se för att jämföra och hitta den matkasse som bäst passar dina behov och din livsstil i Skurup.