Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Skurup

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Skurup

Skurup är en charmig liten tätort i Skåne län, känd för sina idylliska landskap och närheten till både kust och landsbygd. Här har du möjlighet att njuta av lugnet i en småstad samtidigt som du har tillgång till lokala butiker och goda kommunikationer. För dig som bor i Skurup och vill förenkla vardagen finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans. Det är ett smidigt sätt att få god och näringsrik mat direkt till dörren utan att behöva planera och handla själv.

Matkassar för alla i Skurup

På matkassarna.se hjälper vi dig att enkelt hitta en matkasse som passar just dig och din familj i Skurup. Du kan genom vår tjänst få en överblick över olika leverantörer, deras betyg, sortiment och priser. Vi presenterar också information om pris per portion och eventuella rabattkoder som gör ditt köp ännu förmånligare. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, oavsett om du söker en vegetarisk, ekologisk eller familjeanpassad kasse.

Tips innan du beställer

  • Antal personer: Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Måltider per vecka: Bestäm hur många middagar du vill ha i din matkasse varje vecka.
  • Budget: Fundera över hur mycket pengar du vill lägga på matkassen.
  • Kundomdömen: Kolla om företaget har bra betyg på Trustpilot eller liknande sidor.
  • Recept: Se över antalet och sorterna av recept som matkassen innehåller för att det ska passa er smak.

Att välja rätt matkasse är enkelt när du vet vad du behöver. Titta igenom listan på matkassarna.se för att jämföra och hitta den matkasse som bäst passar dina behov och din livsstil i Skurup.