Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Skyttorp

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Skyttorp

Om du bor i Skyttorp och är på jakt efter en enkel och bekväm lösning för att få god och nyttig mat direkt till din dörr, då är matkasse med hemleverans ett utmärkt alternativ för dig. Skyttorp är en trivsam plats med en lugn atmosfär, och för de som lever ett aktivt liv eller vill spendera mer tid med familjen istället för att handla, kan en matkasse göra stor skillnad. På vår webbplats matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar just till Skyttorp. Vi gör det enklare för dig att hitta en matkasse som passar exakt dina behov och smakpreferenser.

Hitta din perfekta matkasse

Välkommen till matkassarna.se! Här kan du enkelt hitta och jämföra matkasseleverantörer som erbjuder hemleverans i Skyttorp. Vi förstår att alla har olika önskemål när det kommer till mat, och därför har vi skapat en tjänst där du kan få en överblick över viktiga faktorer som betyg, utbud, priser, leveranstider, pris per portion, eventuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar som finns tillgängliga. Allt för att du ska kunna göra ett välgrundat val som passar just din livsstil.

Tips innan du beställer

  • Antal personer: Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Antal middagar: Bestäm hur många middagar i veckan ni vill ha ingredienser för.
  • Budget: Titta på vad du är villig att spendera på matkassen och jämför priserna.
  • Kundomdömen: Kolla efter företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Receptvariation: Kontrollera antalet recept som ingår för att få variation i din kost.

Med dessa tips i åtanke är vi övertygade om att du kommer hitta den matkasse som passar dig allra bäst. Lycka till!