Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Smedjebacken

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Smedjebacken

Smedjebacken är en charmig småstad belägen i hjärtat av Dalarna, känd för sin vackra natur och lugna atmosfär. Stadens närhet till vatten och skog gör den till en perfekt plats för de som uppskattar friluftsliv och aktiviteter utomhus. Trots att Smedjebacken är en mindre ort med en tight-knit gemenskap, är det möjligt att få det vardagliga livet att bli ännu enklare och bekvämare med hemleverans av matkassar. För invånarna i Smedjebacken erbjuder detta en välbehövlig tjänst som inte bara sparar tid utan också förenklar planeringen av måltider.

hitta din matkasse i Smedjebacken

Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att enkelt jämföra och hitta den perfekta matkassen för just ditt hushåll i Smedjebacken. Vi listar olika leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar direkt till din dörr. Vår sajt ger dig en överskådlig bild av varje leverantörs betyg, utbud, priser, leverans alternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder samt typer av matkassar de erbjuder. Allt för att du ska kunna fatta ett informerat beslut som passar just dina behov.

saker att tänka på före beställning

Innan du bestämmer dig för en matkasse är det några saker som kan vara bra att fundera över. För det första, tänk på hur många personer i ditt hushåll som behöver mat. Är ni en stor familj, eller kanske bara en eller två personer? Detta påverkar vilken storlek på matkassen du bör välja. Sedan bör du överväga hur många middagar i veckan ni vill ha matkassen till. Vill du ha bekvämligheten att inte behöva planera varje måltid, eller kanske bara några få i veckan? Din budget är också viktig. Det finns alternativ för de flesta plånböcker, och det är smart att välja en matkasse som matchar din ekonomiska situation. Kontrollera företagets betyg på Trustpilot för att säkerställa att de är pålitliga och har nöjda kunder. Slutligen, se över antalet recept som erbjuds för att säkerställa variation och att matkassen passar era smakpreferenser.