Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Smögen

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Smögen

Smögen är en idyllisk liten ort på västkusten, känd för sina färgglada bryggor, pittoreska stugor och det livliga fiskeläget. Att strosa på Smögens berömda brygga med dess fiskhandlare och restauranger är en charmig upplevelse. Oavsett om du bor här året runt eller njuter av orten som turist, kan livet i Smögen bli ännu enklare med hemleverans av matkassar. Genom vår tjänst på matkassarna.se kan du hitta leverantörer som tar maten hela vägen till din dörr, även i Smögen. Vi hjälper dig med att jämföra olika alternativ så att du kan välja en matkasse som passar just dina behov.

Matkassar tillgängliga i Smögen

Välkommen till matkassarna.se där du kan hitta en perfekt matkasse för just dig! Oavsett om du är på jakt efter klassiska middagar, vegetariska alternativ eller något för en mer aktiv livsstil, så har vi något för alla. Vi erbjuder en enkel översikt där du kan jämföra betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuell rabattkod och typer av matkassar som de olika leverantörerna erbjuder. Allt för att din matlagning ska bli så smidig och anpassad för just dina behov och din vardag i Smögen.

Tips innan du beställer en matkasse

  • Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du önskar att kassen ska täcka.
  • Fundera över er budget och vad ni är beredda att spendera.
  • Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Se över antalet recept du får i matkassen och varierar mellan dem.

Innan du väljer vilken matkasse som ska få äran att komma till ditt kök, rekommenderar vi att du tar en närmare titt på dessa punkter och jämför de alternativ som finns på vår webbplats. På så sätt kan du hitta den perfekta matkassen för just dig och din familj, och få mer tid över till att njuta av allt det vackra som Smögen har att erbjuda. Lycka till och smaklig måltid!