Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Smögen

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Smögen

Smögen är en idyllisk liten ort på västkusten, känd för sina färgglada bryggor, pittoreska stugor och det livliga fiskeläget. Att strosa på Smögens berömda brygga med dess fiskhandlare och restauranger är en charmig upplevelse. Oavsett om du bor här året runt eller njuter av orten som turist, kan livet i Smögen bli ännu enklare med hemleverans av matkassar. Genom vår tjänst på matkassarna.se kan du hitta leverantörer som tar maten hela vägen till din dörr, även i Smögen. Vi hjälper dig med att jämföra olika alternativ så att du kan välja en matkasse som passar just dina behov.

Matkassar tillgängliga i Smögen

Välkommen till matkassarna.se där du kan hitta en perfekt matkasse för just dig! Oavsett om du är på jakt efter klassiska middagar, vegetariska alternativ eller något för en mer aktiv livsstil, så har vi något för alla. Vi erbjuder en enkel översikt där du kan jämföra betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuell rabattkod och typer av matkassar som de olika leverantörerna erbjuder. Allt för att din matlagning ska bli så smidig och anpassad för just dina behov och din vardag i Smögen.

Tips innan du beställer en matkasse

  • Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du önskar att kassen ska täcka.
  • Fundera över er budget och vad ni är beredda att spendera.
  • Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Se över antalet recept du får i matkassen och varierar mellan dem.

Innan du väljer vilken matkasse som ska få äran att komma till ditt kök, rekommenderar vi att du tar en närmare titt på dessa punkter och jämför de alternativ som finns på vår webbplats. På så sätt kan du hitta den perfekta matkassen för just dig och din familj, och få mer tid över till att njuta av allt det vackra som Smögen har att erbjuda. Lycka till och smaklig måltid!