Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Smygehamn

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Smygehamn

Smygehamn är en charmig liten ort belägen längst ner i Sveriges sydvästra hörn, känt för att vara Sveriges sydligaste spets. Här kan man njuta av den friska havsbrisen och den lugna atmosfären som vilar över byn. Med sitt pittoreska hamnliv och närheten till naturen är Smygehamn en plats där det är lätt att trivas. Oavsett om man är en lokalbo eller en besökare, så erbjuder denna småstad en känsla av gemenskap och enkelhet. För den som vill förenkla sin vardag ytterligare finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans direkt till dörren. Och för att hjälpa er att hitta den bästa matkassen för just er, finns vi på matkassarna.se.

Välja matkasse i Smygehamn

På matkassarna.se är vi dedikerade till att göra din matlagning hemma så bekväm och njutbar som möjligt. Vi har samlat och jämfört olika leverantörer av matkassar som levererar rätt till ditt hem i Smygehamn. Vår webbplats ger dig en tydlig översikt över vad varje leverantör erbjuder. Du kommer att kunna jämföra viktiga faktorer som betyg, utbud, priser, leveransmöjligheter, pris per portion, och aktuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka olika typer av matkassar som finns att välja på, som exempelvis vegetariska, ekologiska eller familjeanpassade alternativ.

Tips inför ditt val av matkasse

Råden nedan kan hjälpa dig göra det bästa valet för din situation.

  • Tänk på antalet personer i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Välj hur många middagar i veckan du vill att din matkasse ska innehålla.
  • Fundera över er budget och vad ni är beredda att spendera.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Se över antalet och variationen av recept som ingår i matkassen.

När du har en klar bild av dina behov, kan du enkelt använda vår sida på matkassarna.se för att hitta en matkasse som passar just dig och ditt hushåll. God mat och bekvämlighet väntar på dig!