Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Söderby

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Söderby

Välkommen till Söderby, en pittoresk plats där samhörigheten i gemenskapen speglas i den vardagliga trivseln. Söderby är en plats där tradition möter nutid och varje gata berättar sin egen historia. Här finner man en svårslagen kombination av naturskönhet och lokal charm. För invånarna i Söderby som är på jakt efter bekvämligheten med en matkasse, erbjuder matkassarna.se en praktisk tjänst där du enkelt kan hitta hemleverans av matkassar anpassade efter olika behov och smaker. Du hittar något för alla, oavsett om du är intresserad av ekologiska val, snabblagade måltider eller kanske veganska alternativ.

Finn din perfekta matkasse

På matkassarna.se vill vi göra det lätt för dig att välja rätt matkasse som passar just dig och din familj i Söderby. Genom en tydlig och användarvänlig överblick presenterar vi en lista där du kan jämföra betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder och de olika typer av matkassar som varje leverantör erbjuder. Så oavsett om du bor vid Söderbys grönskande parker eller nära de historiska landmärkena kan du enkelt få maten levererad direkt till dörren.

Tips innan du beställer

Innan du beställer en matkasse, fundera på hur många i hushållet som ska äta och hur ofta ni önskar att laga middagar hemma. Det är också bra att tänka på er budget och att se över de olika företagens betyg på Trustpilot för att försäkra dig om att du väljer en leverantör som andra kunder har varit nöjda med. Antalet recept som erbjuds varje vecka kan också vara viktigt att beakta så att matkassens innehåll möter just era behov och önskemål.