Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Söderby

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Söderby

Välkommen till Söderby, en pittoresk plats där samhörigheten i gemenskapen speglas i den vardagliga trivseln. Söderby är en plats där tradition möter nutid och varje gata berättar sin egen historia. Här finner man en svårslagen kombination av naturskönhet och lokal charm. För invånarna i Söderby som är på jakt efter bekvämligheten med en matkasse, erbjuder matkassarna.se en praktisk tjänst där du enkelt kan hitta hemleverans av matkassar anpassade efter olika behov och smaker. Du hittar något för alla, oavsett om du är intresserad av ekologiska val, snabblagade måltider eller kanske veganska alternativ.

Finn din perfekta matkasse

På matkassarna.se vill vi göra det lätt för dig att välja rätt matkasse som passar just dig och din familj i Söderby. Genom en tydlig och användarvänlig överblick presenterar vi en lista där du kan jämföra betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder och de olika typer av matkassar som varje leverantör erbjuder. Så oavsett om du bor vid Söderbys grönskande parker eller nära de historiska landmärkena kan du enkelt få maten levererad direkt till dörren.

Tips innan du beställer

Innan du beställer en matkasse, fundera på hur många i hushållet som ska äta och hur ofta ni önskar att laga middagar hemma. Det är också bra att tänka på er budget och att se över de olika företagens betyg på Trustpilot för att försäkra dig om att du väljer en leverantör som andra kunder har varit nöjda med. Antalet recept som erbjuds varje vecka kan också vara viktigt att beakta så att matkassens innehåll möter just era behov och önskemål.