Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Söderhamn

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Söderhamn

Söderhamn, en charmig kuststad belägen i Hälsingland vid Sveriges östkust, känd för sin vackra skärgård och rika historia, erbjuder sina invånare en lugn livsstil med närhet till natur och vatten. Stadens småskalighet gör att allting ligger inom bekvämt avstånd, och nu är det även möjligt för Söderhamnsbor att få god och näringsrik mat direkt till dörren genom hemleverans av matkassar. För dig som bor i Söderhamn och vill förenkla din vardag, erbjuda dig själv och din familj varierad och hälsosam mat utan att spendera timmar på planering och inköp, finns nu flera alternativ för matkassar som levereras hem till dig.

hitta matkassetjänster i Söderhamn

Här på matkassarna.se strävar vi efter att hjälpa dig att göra det enkelt och bekvämt att äta bra. Du kan bläddra bland olika företag som levererar matkassar rakt hem till dig i Söderhamn. Och det bästa av allt? Du kan jämföra dem alla på ett och samma ställe! Se snabbt och lätt vilka matkasseleverantörer som tjänar Söderhamn, deras betyg, priserna, sortimentet och eventuella specialerbjudanden.

inför ditt val av matkasse

När du väljer vilken matkasse som passar bäst för dig och din familj, finns det några saker att tänka på. Först och främst, hur många är ni som kommer äta av maten? Det hjälper dig att välja rätt storlek på kassen. Sen, hur många middagar vill ni ha färdiga recept för under en vecka? Det är ofta du kan välja mellan allt från 3 till 7 middagar. Din budget spelar också in; kom ihåg att priserna kan variera beroende på hur många portioner och vilken typ av matkasse du väljer.

Glöm inte att kolla upp vad andra kunder tycker. Ett företags betyg på Trustpilot kan ge dig en bra indikation på hur nöjda kunderna är med matkassen och leveransen. Antalet recept som matkassen erbjuder kan också vara viktigt att kolla. Vill du ha mångsidighet och prova på nya rätter varje vecka eller föredrar du färre recept som du vet att du kommer tycka om? Tänk på dessa saker när du surfar runt bland alternativen här på matkassarna.se!

Tips: Kolla alltid efter aktuell rabattkod, så att du kan få ditt första köp till ett ännu bättre pris. Välj och vraka bland traditionella matkassar, vegetariska alternativ, kassar för den som tränar mycket eller specialkassar för dig som följer en viss diet. Matkassarna är din guide för att hitta rätt middagslösningar i Söderhamn!