Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Söderhamn

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Söderhamn

Söderhamn, en charmig kuststad belägen i Hälsingland vid Sveriges östkust, känd för sin vackra skärgård och rika historia, erbjuder sina invånare en lugn livsstil med närhet till natur och vatten. Stadens småskalighet gör att allting ligger inom bekvämt avstånd, och nu är det även möjligt för Söderhamnsbor att få god och näringsrik mat direkt till dörren genom hemleverans av matkassar. För dig som bor i Söderhamn och vill förenkla din vardag, erbjuda dig själv och din familj varierad och hälsosam mat utan att spendera timmar på planering och inköp, finns nu flera alternativ för matkassar som levereras hem till dig.

hitta matkassetjänster i Söderhamn

Här på matkassarna.se strävar vi efter att hjälpa dig att göra det enkelt och bekvämt att äta bra. Du kan bläddra bland olika företag som levererar matkassar rakt hem till dig i Söderhamn. Och det bästa av allt? Du kan jämföra dem alla på ett och samma ställe! Se snabbt och lätt vilka matkasseleverantörer som tjänar Söderhamn, deras betyg, priserna, sortimentet och eventuella specialerbjudanden.

inför ditt val av matkasse

När du väljer vilken matkasse som passar bäst för dig och din familj, finns det några saker att tänka på. Först och främst, hur många är ni som kommer äta av maten? Det hjälper dig att välja rätt storlek på kassen. Sen, hur många middagar vill ni ha färdiga recept för under en vecka? Det är ofta du kan välja mellan allt från 3 till 7 middagar. Din budget spelar också in; kom ihåg att priserna kan variera beroende på hur många portioner och vilken typ av matkasse du väljer.

Glöm inte att kolla upp vad andra kunder tycker. Ett företags betyg på Trustpilot kan ge dig en bra indikation på hur nöjda kunderna är med matkassen och leveransen. Antalet recept som matkassen erbjuder kan också vara viktigt att kolla. Vill du ha mångsidighet och prova på nya rätter varje vecka eller föredrar du färre recept som du vet att du kommer tycka om? Tänk på dessa saker när du surfar runt bland alternativen här på matkassarna.se!

Tips: Kolla alltid efter aktuell rabattkod, så att du kan få ditt första köp till ett ännu bättre pris. Välj och vraka bland traditionella matkassar, vegetariska alternativ, kassar för den som tränar mycket eller specialkassar för dig som följer en viss diet. Matkassarna är din guide för att hitta rätt middagslösningar i Söderhamn!