Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Söderköping

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Söderköping

Söderköping är en liten stad i Östergötlands län, känd för sina vackra kanaler och historiska miljöer. Staden ligger vid Göta kanal som är en viktig del av ortens charm och historia. I Söderköping kan man njuta av en stillsam atmosfär, vackra promenadstråk längs kanalen och en mysig småstadsanda. För den som bor här och söker ett enklare sätt att planera vardagsmiddagarna kan en matkasse med hemleverans vara perfekt. Det gör att man sparar tid på matinköp och det blir enklare att variera måltiderna hemma.

Matkassar i Söderköping

Välkommen till matkassarna.se! Här hjälper vi dig att hitta en matkasse som passar just dig och din familj i Söderköping. Vi jämför olika leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar så att du enkelt kan välja den som passar bäst för era behov. Titta i vår lista ovan där vi ger översikt över betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion och aktuella rabattkoder. Du kan också få information om vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, oavsett om du söker vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske något extra nyttigt.

Tips innan du beställer

Att börja med matkasse är smart, men för att hitta rätt är det några saker som är bra att tänka på:

  • Hur många personer är ni i hushållet som ska äta av matkassen?
  • Hur många middagar i veckan vill ni att matkassen ska räcka till?
  • Vad är er budget för en veckas middagar?
  • Kolla gärna företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • År antalet olika recept per vecka något som är viktigt för er?

Håll dessa saker i åtanke när du bläddrar igenom de olika alternativen här på matkassarna.se för att hitta matkassen som passar just er i Söderköping!