Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Söderköping

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Söderköping

Söderköping är en liten stad i Östergötlands län, känd för sina vackra kanaler och historiska miljöer. Staden ligger vid Göta kanal som är en viktig del av ortens charm och historia. I Söderköping kan man njuta av en stillsam atmosfär, vackra promenadstråk längs kanalen och en mysig småstadsanda. För den som bor här och söker ett enklare sätt att planera vardagsmiddagarna kan en matkasse med hemleverans vara perfekt. Det gör att man sparar tid på matinköp och det blir enklare att variera måltiderna hemma.

Matkassar i Söderköping

Välkommen till matkassarna.se! Här hjälper vi dig att hitta en matkasse som passar just dig och din familj i Söderköping. Vi jämför olika leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar så att du enkelt kan välja den som passar bäst för era behov. Titta i vår lista ovan där vi ger översikt över betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion och aktuella rabattkoder. Du kan också få information om vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, oavsett om du söker vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske något extra nyttigt.

Tips innan du beställer

Att börja med matkasse är smart, men för att hitta rätt är det några saker som är bra att tänka på:

  • Hur många personer är ni i hushållet som ska äta av matkassen?
  • Hur många middagar i veckan vill ni att matkassen ska räcka till?
  • Vad är er budget för en veckas middagar?
  • Kolla gärna företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • År antalet olika recept per vecka något som är viktigt för er?

Håll dessa saker i åtanke när du bläddrar igenom de olika alternativen här på matkassarna.se för att hitta matkassen som passar just er i Söderköping!