Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Södertälje

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Södertälje

Södertälje, en stad känt för sin mångsidighet, där historien möter framtiden. Här kan ni uppleva både vacker natur och spännande teknik hos stora företag som Scania och AstraZeneca. I denna aktiva stad finns det gott om alternativ för de som är intresserade av bekvämligheten med matkassar som levereras direkt till hemmet. På matkassarna.se kan ni enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar som verkar i Södertälje. Vi hjälper er att finna det bästa alternativet för just er familj genom att ge en överblick av betyg, utbud, priser och mycket mer. Dessutom kan ni snabbt se aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar leverantörerna erbjuder, från vegetariska till de med kött och fisk.

hitta din matkasse i Södertälje

Att välja en matkasse är ett smidigt sätt att underlätta vardagen. Ni spar tid och får hem leverans av alla de ingredienser som behövs för att laga goda middagar. För att göra ett bra val är det några saker som kan vara bra att tänka på. Fundera först på antalet personer i hushållet och hur många middagar i veckan ni önskar. Det är också viktigt att ni har en budget i åtanke och tar del av företagets betyg på Trustpilot, som visar på andra kunders erfarenheter. Slutligen, titta på antalet recept som ingår, så att ni får en matkasse som passar just era matvanor och intressen.

Tips innan du beställer

  • Familjens storlek: Välj en matkasse som matchar antalet portioner ni behöver.
  • Frekvens av middagar: Bestäm hur ofta ni vill att matkassen ska levereras.
  • Er budget: Finns det erbjudanden eller rabattkoder som passar er ekonomi?
  • Trustpilot-betyg: Läs vad andra kunder har att säga om kvaliteten och servicen.
  • Receptens variation: Sök efter matkassar som erbjuder de typer av rätter som ni föredrar.