Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Södertälje

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Södertälje

Södertälje, en stad känt för sin mångsidighet, där historien möter framtiden. Här kan ni uppleva både vacker natur och spännande teknik hos stora företag som Scania och AstraZeneca. I denna aktiva stad finns det gott om alternativ för de som är intresserade av bekvämligheten med matkassar som levereras direkt till hemmet. På matkassarna.se kan ni enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar som verkar i Södertälje. Vi hjälper er att finna det bästa alternativet för just er familj genom att ge en överblick av betyg, utbud, priser och mycket mer. Dessutom kan ni snabbt se aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar leverantörerna erbjuder, från vegetariska till de med kött och fisk.

hitta din matkasse i Södertälje

Att välja en matkasse är ett smidigt sätt att underlätta vardagen. Ni spar tid och får hem leverans av alla de ingredienser som behövs för att laga goda middagar. För att göra ett bra val är det några saker som kan vara bra att tänka på. Fundera först på antalet personer i hushållet och hur många middagar i veckan ni önskar. Det är också viktigt att ni har en budget i åtanke och tar del av företagets betyg på Trustpilot, som visar på andra kunders erfarenheter. Slutligen, titta på antalet recept som ingår, så att ni får en matkasse som passar just era matvanor och intressen.

Tips innan du beställer

  • Familjens storlek: Välj en matkasse som matchar antalet portioner ni behöver.
  • Frekvens av middagar: Bestäm hur ofta ni vill att matkassen ska levereras.
  • Er budget: Finns det erbjudanden eller rabattkoder som passar er ekonomi?
  • Trustpilot-betyg: Läs vad andra kunder har att säga om kvaliteten och servicen.
  • Receptens variation: Sök efter matkassar som erbjuder de typer av rätter som ni föredrar.