Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Södra Sandby

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Södra Sandby

Södra Sandby är en mysig tätort nära Lund i södra Sverige. Här bor människor som uppskattar närheten till naturen och en lugn småstadskänsla. Med vackra omgivningar och gemenskap bland de som bor där, är Södra Sandby en idealisk plats för familjer och alla som vill njuta av en harmonisk tillvaro. Dessutom är det enkelt att hitta en matkasse med hemleverans här! På vår sida, matkassarna.se, kan du lätt jämföra olika leverantörer som levererar till just Södra Sandby. Vi hjälper dig att hitta rätt bland betyg, utbud, priser, och leveranstider. Du kan också kolla priset per portion och se om det finns några aktuella rabattkoder. Vi har information om vilka typer av matkassar som erbjuds, så att du kan välja en som passar just din smak.

hitta din matkasse

Vad är viktigt att tänka på innan du beställer din matkasse? Här är några tips! Tänk först på hur många personer ni är i hushållet. Hur många middagar vill ni ha per vecka? Titta på leverantörens betyg, till exempel på Trustpilot, för att se vad andra tycker om tjänsten. Fundera även på er budget och hur mycket ni kan tänka er att lägga på era middagar. Slutligen, kolla på antalet recept som ingår och om de verkar vara något för er. Våra listor på matkassarna.se ger dig en bra översikt och gör det enklare att välja rätt.