Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Södra Sandby

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Södra Sandby

Södra Sandby är en mysig tätort nära Lund i södra Sverige. Här bor människor som uppskattar närheten till naturen och en lugn småstadskänsla. Med vackra omgivningar och gemenskap bland de som bor där, är Södra Sandby en idealisk plats för familjer och alla som vill njuta av en harmonisk tillvaro. Dessutom är det enkelt att hitta en matkasse med hemleverans här! På vår sida, matkassarna.se, kan du lätt jämföra olika leverantörer som levererar till just Södra Sandby. Vi hjälper dig att hitta rätt bland betyg, utbud, priser, och leveranstider. Du kan också kolla priset per portion och se om det finns några aktuella rabattkoder. Vi har information om vilka typer av matkassar som erbjuds, så att du kan välja en som passar just din smak.

hitta din matkasse

Vad är viktigt att tänka på innan du beställer din matkasse? Här är några tips! Tänk först på hur många personer ni är i hushållet. Hur många middagar vill ni ha per vecka? Titta på leverantörens betyg, till exempel på Trustpilot, för att se vad andra tycker om tjänsten. Fundera även på er budget och hur mycket ni kan tänka er att lägga på era middagar. Slutligen, kolla på antalet recept som ingår och om de verkar vara något för er. Våra listor på matkassarna.se ger dig en bra översikt och gör det enklare att välja rätt.