Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Sollebrunn

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Sollebrunn

Sollebrunn är en charmig tätort belägen i Alingsås kommun i Västra Götalands län. Omringad av naturskön miljö och med dess småstadskänsla, är Sollebrunn en plats där gemenskap värderas högt. För invånarna här, kan vardagen förenklas genom att få maten levererad direkt till dörren. På Matkassarna.se är vi specialiserade på just detta – att hjälpa dig hitta den perfekta matkassen med hemleverans, även i Sollebrunn. Vi förstår att vardagen kan vara hektisk och att tiden är värdefull, därför har vi samlat alla leverantörer som levererar matkassar direkt hem till dig i Sollebrunn. Plocka fram din enhet, besök vår hemsida och leta fram den matkasse som bäst passar dina behov!

Hitta en matkasse i Sollebrunn

Vår sajt, Matkassarna.se, är dedikerad till att göra ditt matkasse-val enkelt och överskådligt. Vi listar detaljinformation som betyg, utbud, priser, leveransalternativ och pris per portion. Dessutom visar vi aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar leverantören erbjuder. Allt för att du ska kunna göra ett informerat beslut utan krångel.

Tips när du väljer matkasse

Innan du beställer din matkasse, är det några saker att tänka på för att du ska bli så nöjd som möjligt med ditt val. Fundera på följande punkter:

  • Antal personer: Hur många ska matkassen räcka till?
  • Antal middagar: Hur många middagar i veckan vill ni ha ingredienser till?
  • Budget: Vilken budget har ni för veckans matinköp?
  • Trustpilot-betyg: Vad säger andra kunder om leverantören?
  • Receptvariation: Önskar ni ett stort antal recept att välja mellan?

När du har svar på dessa frågor blir det lättare att jämföra alternativen. Besök oss på Matkassarna.se och upptäck hur bekvämt det kan vara med en matkasse som passar just din livsstil i Sollebrunn.