Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Sollebrunn

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Sollebrunn

Sollebrunn är en charmig tätort belägen i Alingsås kommun i Västra Götalands län. Omringad av naturskön miljö och med dess småstadskänsla, är Sollebrunn en plats där gemenskap värderas högt. För invånarna här, kan vardagen förenklas genom att få maten levererad direkt till dörren. På Matkassarna.se är vi specialiserade på just detta – att hjälpa dig hitta den perfekta matkassen med hemleverans, även i Sollebrunn. Vi förstår att vardagen kan vara hektisk och att tiden är värdefull, därför har vi samlat alla leverantörer som levererar matkassar direkt hem till dig i Sollebrunn. Plocka fram din enhet, besök vår hemsida och leta fram den matkasse som bäst passar dina behov!

Hitta en matkasse i Sollebrunn

Vår sajt, Matkassarna.se, är dedikerad till att göra ditt matkasse-val enkelt och överskådligt. Vi listar detaljinformation som betyg, utbud, priser, leveransalternativ och pris per portion. Dessutom visar vi aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar leverantören erbjuder. Allt för att du ska kunna göra ett informerat beslut utan krångel.

Tips när du väljer matkasse

Innan du beställer din matkasse, är det några saker att tänka på för att du ska bli så nöjd som möjligt med ditt val. Fundera på följande punkter:

  • Antal personer: Hur många ska matkassen räcka till?
  • Antal middagar: Hur många middagar i veckan vill ni ha ingredienser till?
  • Budget: Vilken budget har ni för veckans matinköp?
  • Trustpilot-betyg: Vad säger andra kunder om leverantören?
  • Receptvariation: Önskar ni ett stort antal recept att välja mellan?

När du har svar på dessa frågor blir det lättare att jämföra alternativen. Besök oss på Matkassarna.se och upptäck hur bekvämt det kan vara med en matkasse som passar just din livsstil i Sollebrunn.