Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Sollefteå

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Sollefteå

Sollefteå, belägen i Västernorrlands län, är en stad omgiven av vacker natur med både skog och flodlandskap. Staden är känd för sin härliga landsbygd, aktiva idrottsliv och inte minst dess historiska träbro – en av de längsta i Sverige. Här lever en gemenskap som värdesätter närhet till natur och lokalproducerade varor. För de som bor i Sollefteå kan det vara bekvämt att få maten levererad direkt hem till dörren. Tack vare matkasseleverantörer som erbjuder denna tjänst blir vardagspusslet lite lättare att lägga.

Matkassar i Sollefteå med hemleverans

Välkommen till matkassarna.se där vi hjälper dig att hitta den perfekta matkassen för just dina behov i Sollefteå. På vår sida kan du enkelt jämföra olika leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar. Du kan titta på betyg, utforska utbudet, jämföra priser, kontrollera möjligheterna för leverans, se pris per portion, och till och med hitta aktuella rabattkoder. Dessutom ser du vilka typer av matkassar – allt från familjekassar till vegetariska alternativ – de olika företagen erbjuder.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Tänk på hur många personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Besluta hur många middagar per vecka du vill att matkassen ska innehålla.
  • Sätt en budget för din matkasse så att du hittar en som passar din ekonomi.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Se över antalet recept som ingår för att försäkra dig om variation och intresse.

Vi på matkassarna.se önskar dig en smidig och trevlig upplevelse i jakten på den perfekta matkassen i Sollefteå. Med några få klick kan du göra ditt liv lite enklare och måltiderna mer inspirerande. Kika igenom vårt utbud och hitta en matkasseleverantör som passar just dig!