Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Sollefteå

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Sollefteå

Sollefteå, belägen i Västernorrlands län, är en stad omgiven av vacker natur med både skog och flodlandskap. Staden är känd för sin härliga landsbygd, aktiva idrottsliv och inte minst dess historiska träbro – en av de längsta i Sverige. Här lever en gemenskap som värdesätter närhet till natur och lokalproducerade varor. För de som bor i Sollefteå kan det vara bekvämt att få maten levererad direkt hem till dörren. Tack vare matkasseleverantörer som erbjuder denna tjänst blir vardagspusslet lite lättare att lägga.

Matkassar i Sollefteå med hemleverans

Välkommen till matkassarna.se där vi hjälper dig att hitta den perfekta matkassen för just dina behov i Sollefteå. På vår sida kan du enkelt jämföra olika leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar. Du kan titta på betyg, utforska utbudet, jämföra priser, kontrollera möjligheterna för leverans, se pris per portion, och till och med hitta aktuella rabattkoder. Dessutom ser du vilka typer av matkassar – allt från familjekassar till vegetariska alternativ – de olika företagen erbjuder.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Tänk på hur många personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Besluta hur många middagar per vecka du vill att matkassen ska innehålla.
  • Sätt en budget för din matkasse så att du hittar en som passar din ekonomi.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Se över antalet recept som ingår för att försäkra dig om variation och intresse.

Vi på matkassarna.se önskar dig en smidig och trevlig upplevelse i jakten på den perfekta matkassen i Sollefteå. Med några få klick kan du göra ditt liv lite enklare och måltiderna mer inspirerande. Kika igenom vårt utbud och hitta en matkasseleverantör som passar just dig!