Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Sollentuna

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Sollentuna

Sollentuna är en naturskön kommun norr om Stockholm där många människor lever aktiva och hektiska liv. Här finns gott om gröna parker, affärer och service som gör det lätt att trivas. För de som bor i Sollentuna och letar efter ett bekvämt sätt att hantera matinköpen finns nu en enkel lösning. På matkassarna.se hjälper vi dig som bor i Sollentuna att hitta en matkasse med hemleverans som passar just ditt behov. Vi vet att det finns många leverantörer och att det kan vara svårt att hitta rätt i djungeln av alternativ, så vi har samlat all information du behöver på ett och samma ställe.

Matkasseleverantörer i Sollentuna

På vår hemsida matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika matkasseleverantörer som levererar till Sollentuna. Du får en överblick över betyg, utbud, priser och leveransuppgifter. Vi listar även pris per portion och aktuella rabattkoder för att du ska kunna göra det bästa valet för dig och din familj. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, oavsett om det är färdiga måltider eller matkassar med fräscha råvaror för dig att laga själv.

Fyra tips inför beställningen av din matkasse

  1. Antalet personer: Välj en matkasse som matchar storleken på ditt hushåll.
  2. Middagar per vecka: Fundera på hur många dagar du vill ha maten planerad för.
  3. Er budget: Titta på de olika prisalternativen och hitta en matkasse som passar er ekonomi.
  4. Leverantörens betyg: Kolla vad andra kunder tycker genom att läsa recensioner på sidor som Trustpilot.
  5. Variation och antal recept: Se till att matkassens innehåll erbjuder den variation du söker och innehåller rätt antal recept för ditt behov.

Oavsett om du är en storfamilj som letar efter måltidslösningar eller en liten hushåll med en önskan om nya middagsidéer, har vi på matkassarna.se verktygen att hjälpa dig. Upptäck bekvämligheten med att få maten levererad direkt till dörren och mer tid över till annat som att utforska Sollentunas vackra omgivningar eller att umgås med nära och kära.