Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Sollentuna

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Sollentuna

Sollentuna är en naturskön kommun norr om Stockholm där många människor lever aktiva och hektiska liv. Här finns gott om gröna parker, affärer och service som gör det lätt att trivas. För de som bor i Sollentuna och letar efter ett bekvämt sätt att hantera matinköpen finns nu en enkel lösning. På matkassarna.se hjälper vi dig som bor i Sollentuna att hitta en matkasse med hemleverans som passar just ditt behov. Vi vet att det finns många leverantörer och att det kan vara svårt att hitta rätt i djungeln av alternativ, så vi har samlat all information du behöver på ett och samma ställe.

Matkasseleverantörer i Sollentuna

På vår hemsida matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika matkasseleverantörer som levererar till Sollentuna. Du får en överblick över betyg, utbud, priser och leveransuppgifter. Vi listar även pris per portion och aktuella rabattkoder för att du ska kunna göra det bästa valet för dig och din familj. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, oavsett om det är färdiga måltider eller matkassar med fräscha råvaror för dig att laga själv.

Fyra tips inför beställningen av din matkasse

  1. Antalet personer: Välj en matkasse som matchar storleken på ditt hushåll.
  2. Middagar per vecka: Fundera på hur många dagar du vill ha maten planerad för.
  3. Er budget: Titta på de olika prisalternativen och hitta en matkasse som passar er ekonomi.
  4. Leverantörens betyg: Kolla vad andra kunder tycker genom att läsa recensioner på sidor som Trustpilot.
  5. Variation och antal recept: Se till att matkassens innehåll erbjuder den variation du söker och innehåller rätt antal recept för ditt behov.

Oavsett om du är en storfamilj som letar efter måltidslösningar eller en liten hushåll med en önskan om nya middagsidéer, har vi på matkassarna.se verktygen att hjälpa dig. Upptäck bekvämligheten med att få maten levererad direkt till dörren och mer tid över till annat som att utforska Sollentunas vackra omgivningar eller att umgås med nära och kära.