Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Solna

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Solna

Solna är en stad som ligger nära Stockholm och har mycket att erbjuda både boende och besökare. Staden prides itself med härliga grönområden, en bråd stadskänsla och goda kommunikationer som gör det enkelt att ta sig runt. I Solna finns det gott om restauranger och butiker, men för den som föredrar att laga mat hemma är ett smart och bekvämt val att beställa en matkasse med hemleverans. Hos oss på matkassarna.se kan du enkelt hitta och jämföra olika leverantörer som levererar matkassar direkt till din dörr i Solna. Vi ger dig en fullständig översikt över allt från betyg och utbud till priser och leveransalternativ. Dessutom kan du se pris per portion och aktuella rabattkoder, samt vilka typer av matkassar du kan välja mellan. Allt för att göra ditt val så enkelt och passande för just din livsstil som möjligt.

hitta din matkasse i Solna

Matkassarna.se är här för att guida dig genom valet av matkasseleverantörer. Innan du gör din beställning är det några saker du bör fundera över:

  • Antal personer: Hur många personer ska matkassen räcka till?
  • Middagar per vecka: Hur många middagar vill du ha ingredienser till varje vecka?
  • Budget: Hur mycket vill du spendera på matkassen varje vecka eller månad?
  • Omdömen: Vad säger andra kunder om företaget? Kolla betygen på exempelvis Trustpilot.
  • Recept och måltider: Önskas en särskild typ av mat eller diet, och hur varierat vill du att det ska vara?

När du har en klar bild av dina behov och önskemål, kan du jämföra matkassar hos oss och hitta en tjänst som passar just dig. Vårt mål är att göra det enkelt för dig att njuta av goda och näringsrika måltider utan att det ska krävas för mycket arbete från din sida. Välj den matkasse i Solna som möter dina förväntningar och börja njuta av enklare matlagning.