Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Solna

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Solna

Solna är en stad som ligger nära Stockholm och har mycket att erbjuda både boende och besökare. Staden prides itself med härliga grönområden, en bråd stadskänsla och goda kommunikationer som gör det enkelt att ta sig runt. I Solna finns det gott om restauranger och butiker, men för den som föredrar att laga mat hemma är ett smart och bekvämt val att beställa en matkasse med hemleverans. Hos oss på matkassarna.se kan du enkelt hitta och jämföra olika leverantörer som levererar matkassar direkt till din dörr i Solna. Vi ger dig en fullständig översikt över allt från betyg och utbud till priser och leveransalternativ. Dessutom kan du se pris per portion och aktuella rabattkoder, samt vilka typer av matkassar du kan välja mellan. Allt för att göra ditt val så enkelt och passande för just din livsstil som möjligt.

hitta din matkasse i Solna

Matkassarna.se är här för att guida dig genom valet av matkasseleverantörer. Innan du gör din beställning är det några saker du bör fundera över:

  • Antal personer: Hur många personer ska matkassen räcka till?
  • Middagar per vecka: Hur många middagar vill du ha ingredienser till varje vecka?
  • Budget: Hur mycket vill du spendera på matkassen varje vecka eller månad?
  • Omdömen: Vad säger andra kunder om företaget? Kolla betygen på exempelvis Trustpilot.
  • Recept och måltider: Önskas en särskild typ av mat eller diet, och hur varierat vill du att det ska vara?

När du har en klar bild av dina behov och önskemål, kan du jämföra matkassar hos oss och hitta en tjänst som passar just dig. Vårt mål är att göra det enkelt för dig att njuta av goda och näringsrika måltider utan att det ska krävas för mycket arbete från din sida. Välj den matkasse i Solna som möter dina förväntningar och börja njuta av enklare matlagning.