Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Sölvesborg

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Sölvesborg

Sölvesborg är en charmig småstad i Blekinge län, känd för sin vackra natur, historiska byggnader och den ikoniska bron som förbinder stadens centrum med den lilla ön Ljungskär. Befolkningen i Sölvesborg får glädje av en lugn och trivsam vardag nära till både hav och grönska. För den som bor här och letar efter ett enkelt och bekvämt sätt att planera veckans middagar erbjuder flera matkasseleverantörer hemleveranstjänster direkt till dörrstegen.

Hitta matkasse med hemleverans i Sölvesborg

På vår hemsida, matkassarna.se, kan du snabbt och lätt jämföra olika matkasselösningar för att hitta rätt leverantör som passar dina behov och levererar till Sölvesborg. Här presenterar vi en tydlig överblick över sådant du kan fundera på innan du beställer: betyg, utbud, priser, leveransmöjligheter, pris per portion, eventuella rabattkoder samt sortimentet av matkassar som varje leverantör erbjuder.

Tips inför din beställning

Tänk på antalet personer i hushållet för att välja en matkasse som passar er storlek. Antal middagar ni önskar ha inkluderat i er matkasse är också viktigt att överväga. Planera för er budget och se till att matkassen matchar er ekonomiska ram. Kolla gärna upp företagets betyg på Trustpilot för att få en indikation på andra kunders erfarenheter. Slutligen, kontrollera antalet recept som kommer med, så ni får tillräcklig variation och inspiration i er vardagsmatlagning.

Oavsett om ni är en stor familj som söker en matkasse med mycket variation eller ett par som vill ha snabba och enkla måltidslösningar, kan matkassarna.se hjälpa er att hitta det ni behöver. Ta en titt på våra listor och jämför för att göra ditt val. Smaklig måltid!