Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Sölvesborg

20% rabatt på 2 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

20% rabatt på dina två första matkassar

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod20% på dina 2 första matkassar

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Sölvesborg

Sölvesborg är en charmig småstad i Blekinge län, känd för sin vackra natur, historiska byggnader och den ikoniska bron som förbinder stadens centrum med den lilla ön Ljungskär. Befolkningen i Sölvesborg får glädje av en lugn och trivsam vardag nära till både hav och grönska. För den som bor här och letar efter ett enkelt och bekvämt sätt att planera veckans middagar erbjuder flera matkasseleverantörer hemleveranstjänster direkt till dörrstegen.

Hitta matkasse med hemleverans i Sölvesborg

På vår hemsida, matkassarna.se, kan du snabbt och lätt jämföra olika matkasselösningar för att hitta rätt leverantör som passar dina behov och levererar till Sölvesborg. Här presenterar vi en tydlig överblick över sådant du kan fundera på innan du beställer: betyg, utbud, priser, leveransmöjligheter, pris per portion, eventuella rabattkoder samt sortimentet av matkassar som varje leverantör erbjuder.

Tips inför din beställning

Tänk på antalet personer i hushållet för att välja en matkasse som passar er storlek. Antal middagar ni önskar ha inkluderat i er matkasse är också viktigt att överväga. Planera för er budget och se till att matkassen matchar er ekonomiska ram. Kolla gärna upp företagets betyg på Trustpilot för att få en indikation på andra kunders erfarenheter. Slutligen, kontrollera antalet recept som kommer med, så ni får tillräcklig variation och inspiration i er vardagsmatlagning.

Oavsett om ni är en stor familj som söker en matkasse med mycket variation eller ett par som vill ha snabba och enkla måltidslösningar, kan matkassarna.se hjälpa er att hitta det ni behöver. Ta en titt på våra listor och jämför för att göra ditt val. Smaklig måltid!