Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Sorunda

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Sorunda

Sorunda är en vacker plats belägen i Nynäshamns kommun i Stockholms län, känd för sitt grönskande landskap och rika jordbrukshistoria. Med närheten till naturen och havet erbjuder denna idylliska ort en lugn och avkopplande miljö för dess invånare. För den som bor i Sorunda och vill förenkla sin vardag med god och näringsrik mat finns det möjlighet att beställa matkassar med hemleverans. Tjänster som erbjuder färdigplanerade matkassar direkt till dörren är inte bara en bekvämlighet, det är också ett sätt att få tid över till annat, som att utforska de natursköna omgivningarna eller umgås med familj och vänner.

Matkassar i Sorunda

Vi på matkassarna.se hjälper dig att hitta en matkasse som passar just dina behov. Hos oss kan du enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar just till Sorunda. Genom listan ovanför får du en överblick över betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuell rabattkod samt vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Tips innan du beställer

Innan du beställer din matkasse är det bra att fundera på några saker för att göra ett så bra val som möjligt:

  • Bestäm hur många personer i hushållet matkassen ska räcka till.
  • Fundera över hur många middagar i veckan du vill ha mat till.
  • Sätt en budget så du vet vad du kan lägga på din matkasse.
  • Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att se andra kunders erfarenheter.
  • Se över utbudet av recept som erbjuds och att de passar din smak och matlagningsgrad.

Genom att tänka på dessa punkter kan du enkelt hitta en matkasse som passar just dig och ditt hushåll. För att komma igång, bläddra igenom vår lista och hitta en matkasse med hemleverans till Sorunda redan idag!