Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Sorunda

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Sorunda

Sorunda är en vacker plats belägen i Nynäshamns kommun i Stockholms län, känd för sitt grönskande landskap och rika jordbrukshistoria. Med närheten till naturen och havet erbjuder denna idylliska ort en lugn och avkopplande miljö för dess invånare. För den som bor i Sorunda och vill förenkla sin vardag med god och näringsrik mat finns det möjlighet att beställa matkassar med hemleverans. Tjänster som erbjuder färdigplanerade matkassar direkt till dörren är inte bara en bekvämlighet, det är också ett sätt att få tid över till annat, som att utforska de natursköna omgivningarna eller umgås med familj och vänner.

Matkassar i Sorunda

Vi på matkassarna.se hjälper dig att hitta en matkasse som passar just dina behov. Hos oss kan du enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar just till Sorunda. Genom listan ovanför får du en överblick över betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuell rabattkod samt vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Tips innan du beställer

Innan du beställer din matkasse är det bra att fundera på några saker för att göra ett så bra val som möjligt:

  • Bestäm hur många personer i hushållet matkassen ska räcka till.
  • Fundera över hur många middagar i veckan du vill ha mat till.
  • Sätt en budget så du vet vad du kan lägga på din matkasse.
  • Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att se andra kunders erfarenheter.
  • Se över utbudet av recept som erbjuds och att de passar din smak och matlagningsgrad.

Genom att tänka på dessa punkter kan du enkelt hitta en matkasse som passar just dig och ditt hushåll. För att komma igång, bläddra igenom vår lista och hitta en matkasse med hemleverans till Sorunda redan idag!