Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Sotenäs

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Sotenäs

Sotenäs är en vacker kommun lokaliserad på Sveriges västkust, känd för sin nära kontakt med havet och fascinerande natur. Här kan du andas in frisk havsluft, uppleva genuina fiskesamhällen och njuta av en lugn livsstil. För dem som bor i Sotenäs, erbjuder nu matkassarna.se en tjänst som gör vardagen ännu enklare. På vår hemsida kan du jämföra olika leverantörer av matkassar som erbjuder hemleverans direkt till dörren. Vi gör det smidigt för dig att hitta rätt matkasse som passar just dina behov, vare sig du letar efter vegetariska alternativ, familjevänliga recept eller något för en mer speciell diet.

Upptäck hemleverans av matkassar i Sotenäs

På matkassarna.se förstår vi att varje familjs behov är unikt, och därför ger vi dig en överskådlig jämförelse av matkasseleverantörer. Du kan snabbt få information om sådant som leverantörens betyg, sorters matkassar de erbjuder, samt pris per portion. Du får också reda på om det finns någon rabattkod tillgänglig för att göra ditt köp ännu mer fördelaktigt. Alla dessa uppgifter hjälper dig att ta ett smart och välgrundat beslut för just din middagsplanering.

Tänk på detta innan du beställer:

  • Hur stort är hushållet som ska äta av matkassen?
  • Hur många middagar i veckan behöver du ingredienser till?
  • Vilken budget har du satt för matinköpen?
  • Vad säger andra kunder om leverantören? Kika på Trustpilot!
  • Önskar du ett stort urval recept, eller föredrar du färre och mer välbekanta alternativ?
  • När du överväger dessa punkter, kan du hitta den matkasse som passar perfekt för ditt hem i Sotenäs. Kom ihåg att varje måltid kan vara enkel och näringsrik om du väljer rätt matkasse. Så ta steget, utforska dina alternativ på matkassarna.se, och börja njut av godare och enklare middagar redan idag.