Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Sövde

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Sövde

Sövde är en mysig plats i Sverige med en lugn atmosfär och ett härligt samhällsliv. Nära naturen och med ett rikt kulturarv, erbjuder Sövde invånarna en hög livskvalitet. För de som bor här och vill förenkla sin vardag, finns det nu flera tjänster som levererar matkassar direkt till dörren. På vår hemsida matkassarna.se kan du som bor i Sövde enkelt hitta en matkasse som passar just din smak och livsstil. Vi jämför olika leverantörer så att du kan välja en tjänst som tilltalar dig utifrån betyg, utbud, pris, leveransalternativ och andra viktiga faktorer.

Bästa matkassen för dig i Sövde

Är du intresserad av att få hemleverans av matkassar i Sövde? Vi på matkassarna.se har samlat de bästa alternativen för dig. På vår sida kan du se en lista med leverantörer som erbjuder sina tjänster till Sövde. I listan får du snabbt en överblick över viktiga detaljer som till exempel betyg från andra kunder, utbud av matkassar, priser, leveransdagar, pris per portion, aktuell rabattkod och vilka typer av matkassar som finns tillgängliga från varje leverantör.

Tips innan du beställer

Innan du väljer vilken matkasse du vill beställa hem till dig i Sövde, finns det några saker det kan vara bra att tänka på. Först och främst bör du fundera på antalet personer i ditt hushåll och hur många middagar i veckan som du önskar ingår i matkassen. Sedan är det viktigt att du anpassar ditt val efter er budget. Ett bra sätt att få en uppfattning om företaget är att kolla upp deras betyg på Trustpilot. Slutligen kan det vara bra att titta på antalet recept som ingår och huruvida de passar din familjs smak och eventuella kostrestriktioner.