Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Sövde

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Sövde

Sövde är en mysig plats i Sverige med en lugn atmosfär och ett härligt samhällsliv. Nära naturen och med ett rikt kulturarv, erbjuder Sövde invånarna en hög livskvalitet. För de som bor här och vill förenkla sin vardag, finns det nu flera tjänster som levererar matkassar direkt till dörren. På vår hemsida matkassarna.se kan du som bor i Sövde enkelt hitta en matkasse som passar just din smak och livsstil. Vi jämför olika leverantörer så att du kan välja en tjänst som tilltalar dig utifrån betyg, utbud, pris, leveransalternativ och andra viktiga faktorer.

Bästa matkassen för dig i Sövde

Är du intresserad av att få hemleverans av matkassar i Sövde? Vi på matkassarna.se har samlat de bästa alternativen för dig. På vår sida kan du se en lista med leverantörer som erbjuder sina tjänster till Sövde. I listan får du snabbt en överblick över viktiga detaljer som till exempel betyg från andra kunder, utbud av matkassar, priser, leveransdagar, pris per portion, aktuell rabattkod och vilka typer av matkassar som finns tillgängliga från varje leverantör.

Tips innan du beställer

Innan du väljer vilken matkasse du vill beställa hem till dig i Sövde, finns det några saker det kan vara bra att tänka på. Först och främst bör du fundera på antalet personer i ditt hushåll och hur många middagar i veckan som du önskar ingår i matkassen. Sedan är det viktigt att du anpassar ditt val efter er budget. Ett bra sätt att få en uppfattning om företaget är att kolla upp deras betyg på Trustpilot. Slutligen kan det vara bra att titta på antalet recept som ingår och huruvida de passar din familjs smak och eventuella kostrestriktioner.