Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Spånga

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Spånga

Spånga är en trevlig del av nordvästra Stockholm som är känd för sina gröna områden och trivsamma bostadsområden. Här finns närhet till både natur och storstadsfördelar, vilket gör det till en attraktiv plats för både familjer och andra invånare. I Spånga är det enkelt att leva ett aktivt liv med flera sportanläggningar, parker och promenadstråk. För de dagar då tiden inte räcker till eller när man helt enkelt vill lägga lite mindre tid på matplanering och inköp, är matkassar med hemleverans en utmärkt lösning.

Hitta din matkasse i Spånga

matkassarna.se hjälper vi dig att hitta en matkasse som passar just dina behov och som levereras direkt hem till din dörr i Spånga. Hos oss kan du enkelt få en överblick över de leverantörer som serverar området. Du kan jämföra betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion och aktuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilken typ av matkasse varje leverantör erbjuder, vare sig det är för den som älskar att laga mat från grunden eller för den som föredrar snabba, enkla lösningar.

Några tips innan du beställer

Att välja rätt matkasse kan vara en stor hjälp i vardagen, men det finns några saker du bör fundera på först. Tänk på antalet personer i hushållet och hur många middagar ni vill ha i veckan. Sätt en budget för hur mycket ni vill lägga på maten. Det är också bra att kolla upp företagets betyg på t.ex. Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om servicen och maten. Slutligen, fundera över mängden och variationen av recept som erbjuds, så att matkassen passar er smak och ger den variation ni önskar.