Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Spånga

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Spånga

Spånga är en trevlig del av nordvästra Stockholm som är känd för sina gröna områden och trivsamma bostadsområden. Här finns närhet till både natur och storstadsfördelar, vilket gör det till en attraktiv plats för både familjer och andra invånare. I Spånga är det enkelt att leva ett aktivt liv med flera sportanläggningar, parker och promenadstråk. För de dagar då tiden inte räcker till eller när man helt enkelt vill lägga lite mindre tid på matplanering och inköp, är matkassar med hemleverans en utmärkt lösning.

Hitta din matkasse i Spånga

matkassarna.se hjälper vi dig att hitta en matkasse som passar just dina behov och som levereras direkt hem till din dörr i Spånga. Hos oss kan du enkelt få en överblick över de leverantörer som serverar området. Du kan jämföra betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion och aktuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilken typ av matkasse varje leverantör erbjuder, vare sig det är för den som älskar att laga mat från grunden eller för den som föredrar snabba, enkla lösningar.

Några tips innan du beställer

Att välja rätt matkasse kan vara en stor hjälp i vardagen, men det finns några saker du bör fundera på först. Tänk på antalet personer i hushållet och hur många middagar ni vill ha i veckan. Sätt en budget för hur mycket ni vill lägga på maten. Det är också bra att kolla upp företagets betyg på t.ex. Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om servicen och maten. Slutligen, fundera över mängden och variationen av recept som erbjuds, så att matkassen passar er smak och ger den variation ni önskar.