Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Sparsör

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Sparsör

Sparsör är en liten och charmig ort belägen i Västra Götalands län, nära den större staden Borås. Med sitt lugna tempo och naturnära omgivningar är det en plats där boende tycker om att ha närhet till god och hälsosam mat. Att få en matkasse levererad direkt till hemmet i Sparsör kan därför vara ett mycket bekvämt alternativ för de som vill spara tid och samtidigt njuta av varierad och näringsrik mat.

Hitta en matkasse med hemleverans i Sparsör

Här på matkassarna.se kan du enkelt hitta och jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar till just Sparsör. Vi strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta en matkasse som matchar dina behov. Du kan snabbt få en överblick över omdöme, sortiment, priser, leveransalternativ, kostnad per portion, eventuella rabattkoder samt typer av matkassar som erbjuds av varje leverantör.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Tänk på hur många personer i hushållet som ska äta från matkassen.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill att din matkasse ska räcka till.
  • Ha er budget i åtanke – vad får matkassen kosta?
  • Kolla upp vad andra kunder tycker om leverantören på till exempel Trustpilot.
  • Se hur många olika recept som ingår i en matkasse för att få variation i din kost.
  • Att prenumerera på en matkasse är ett smart sätt att minska stressen som ibland kan uppstå kring middagsplanering. Du får allt du behöver för att laga goda och hälsosamma måltider levererat direkt till din dörr, vilket ger dig mer tid över till andra aktiviteter i vackra Sparsör. Vare sig du är familj, par eller singel kan du hitta en matkasse som passar just dina behov. Ta del av vår tjänst idag och upplev hur bekvämt det kan vara med en matkasse!