Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Sparsör

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Sparsör

Sparsör är en liten och charmig ort belägen i Västra Götalands län, nära den större staden Borås. Med sitt lugna tempo och naturnära omgivningar är det en plats där boende tycker om att ha närhet till god och hälsosam mat. Att få en matkasse levererad direkt till hemmet i Sparsör kan därför vara ett mycket bekvämt alternativ för de som vill spara tid och samtidigt njuta av varierad och näringsrik mat.

Hitta en matkasse med hemleverans i Sparsör

Här på matkassarna.se kan du enkelt hitta och jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar till just Sparsör. Vi strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta en matkasse som matchar dina behov. Du kan snabbt få en överblick över omdöme, sortiment, priser, leveransalternativ, kostnad per portion, eventuella rabattkoder samt typer av matkassar som erbjuds av varje leverantör.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Tänk på hur många personer i hushållet som ska äta från matkassen.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill att din matkasse ska räcka till.
  • Ha er budget i åtanke – vad får matkassen kosta?
  • Kolla upp vad andra kunder tycker om leverantören på till exempel Trustpilot.
  • Se hur många olika recept som ingår i en matkasse för att få variation i din kost.
  • Att prenumerera på en matkasse är ett smart sätt att minska stressen som ibland kan uppstå kring middagsplanering. Du får allt du behöver för att laga goda och hälsosamma måltider levererat direkt till din dörr, vilket ger dig mer tid över till andra aktiviteter i vackra Sparsör. Vare sig du är familj, par eller singel kan du hitta en matkasse som passar just dina behov. Ta del av vår tjänst idag och upplev hur bekvämt det kan vara med en matkasse!