Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Spekeröd

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Spekeröd

I det mysiga samhället Spekeröd, som ligger naturskönt i Stenungsunds kommun, har invånarna närhet till både kust och grönskande skogar. Spekeröd erbjuder en lugn atmosfär och är perfekt för de som uppskattar en stilla livsstil med möjligheten till friluftsliv. Trots sin lugna karaktär är det enkelt att få vardagen att fungera smidigt här, tack vare moderna tjänster som hemleverans av matkassar. Genom vår hemsida, matkassarna.se, kan du som bor i Spekeröd enkelt hitta matkasseleverantörer som levererar direkt till din dörr. Vi presenterar en överskådlig lista där du kan jämföra det som är viktigt för dig: betyg, utbud, priser, leveransmöjligheter, priset per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds.

hitta din matkasse i Spekeröd

För att göra det enklare för dig att välja rätt matkasse, kommer här några användbara tips att tänka på innan du gör din beställning:

  • Hur många personer ska matkassen räcka till?
  • Hur många middagar i veckan vill du att din matkasse ska täcka?
  • Vilken budget har du för matinköp?
  • Vilket betyg har leverantören du funderar på att välja? Det kan du kolla upp via exempelvis Trustpilot.
  • Antalet recept som ingår och variationen av rätterna.

Att välja en matkasse ska vara både enkelt och passa in i din livsstil. På matkassarna.se strävar vi efter att ge dig all information som behövs för att du ska kunna göra ett informerat val som förenklar din vardag och berikar din matlagning. Titta in hos oss och se vilka leverantörer som kan leverera härliga matupplevelser till dig i Spekeröd!