Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Spekeröd

20% rabatt på 2 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

20% rabatt på dina två första matkassar

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod20% på dina 2 första matkassar

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Spekeröd

I det mysiga samhället Spekeröd, som ligger naturskönt i Stenungsunds kommun, har invånarna närhet till både kust och grönskande skogar. Spekeröd erbjuder en lugn atmosfär och är perfekt för de som uppskattar en stilla livsstil med möjligheten till friluftsliv. Trots sin lugna karaktär är det enkelt att få vardagen att fungera smidigt här, tack vare moderna tjänster som hemleverans av matkassar. Genom vår hemsida, matkassarna.se, kan du som bor i Spekeröd enkelt hitta matkasseleverantörer som levererar direkt till din dörr. Vi presenterar en överskådlig lista där du kan jämföra det som är viktigt för dig: betyg, utbud, priser, leveransmöjligheter, priset per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds.

hitta din matkasse i Spekeröd

För att göra det enklare för dig att välja rätt matkasse, kommer här några användbara tips att tänka på innan du gör din beställning:

  • Hur många personer ska matkassen räcka till?
  • Hur många middagar i veckan vill du att din matkasse ska täcka?
  • Vilken budget har du för matinköp?
  • Vilket betyg har leverantören du funderar på att välja? Det kan du kolla upp via exempelvis Trustpilot.
  • Antalet recept som ingår och variationen av rätterna.

Att välja en matkasse ska vara både enkelt och passa in i din livsstil. På matkassarna.se strävar vi efter att ge dig all information som behövs för att du ska kunna göra ett informerat val som förenklar din vardag och berikar din matlagning. Titta in hos oss och se vilka leverantörer som kan leverera härliga matupplevelser till dig i Spekeröd!