Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Spekeröd

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Spekeröd

I det mysiga samhället Spekeröd, som ligger naturskönt i Stenungsunds kommun, har invånarna närhet till både kust och grönskande skogar. Spekeröd erbjuder en lugn atmosfär och är perfekt för de som uppskattar en stilla livsstil med möjligheten till friluftsliv. Trots sin lugna karaktär är det enkelt att få vardagen att fungera smidigt här, tack vare moderna tjänster som hemleverans av matkassar. Genom vår hemsida, matkassarna.se, kan du som bor i Spekeröd enkelt hitta matkasseleverantörer som levererar direkt till din dörr. Vi presenterar en överskådlig lista där du kan jämföra det som är viktigt för dig: betyg, utbud, priser, leveransmöjligheter, priset per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds.

hitta din matkasse i Spekeröd

För att göra det enklare för dig att välja rätt matkasse, kommer här några användbara tips att tänka på innan du gör din beställning:

  • Hur många personer ska matkassen räcka till?
  • Hur många middagar i veckan vill du att din matkasse ska täcka?
  • Vilken budget har du för matinköp?
  • Vilket betyg har leverantören du funderar på att välja? Det kan du kolla upp via exempelvis Trustpilot.
  • Antalet recept som ingår och variationen av rätterna.

Att välja en matkasse ska vara både enkelt och passa in i din livsstil. På matkassarna.se strävar vi efter att ge dig all information som behövs för att du ska kunna göra ett informerat val som förenklar din vardag och berikar din matlagning. Titta in hos oss och se vilka leverantörer som kan leverera härliga matupplevelser till dig i Spekeröd!