Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Stavsnäs

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Stavsnäs

Stavsnäs, beläget i Värmdö kommun med sina vackra skärgårdsmiljöer, är platsen där hav möter land i lugn och skön harmoni. Här värderar invånarna närhet till naturen och en skön livsstil. Om du är en av dem som njuter av Stavsnäs vackra omgivningar och vill ha mer tid över till att göra det du älskar, kan en matkasse med hemleverans vara lösningen för dig. På vår hemsida, matkassarna.se, hjälper vi dig att hitta perfekta matkassen för dina behov – direkt levererad till ditt hem i Stavsnäs.

Upptäck matkasseleverantörer för Stavsnäs

Letar du efter ett enkelt sätt att få goda och näringsrika måltider? Med vår tjänst kan du enkelt hitta en matkasse som passar dig. Vi har samlat information om olika leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar till Stavsnäs. På vår sida kan du snabbt få en överblick över betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och de olika typer av matkassar som finns tillgängliga.

Tips innan du beställer

Innan du väljer vilken matkasse som ska förgylla din middagsplanering, här är några tips på vad du bör tänka på:

  • Antal personer: Hur många personer kommer att äta från matkassen? Det är viktigt att välja en storlek som passar ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Hur många middagar behöver du tillaga varje vecka? Välj en matkasse som matchar ditt behov.
  • Budget: Hur mycket vill och kan du spendera på din matkasse? Det finns alternativ för olika budgetar.
  • Trustpilot-betyg: Kika på leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad tidigare kunder tycker om servicen och maten.
  • Recept: Är variation viktigt för dig? Titta på antalet nya recept som ingår varje vecka.

När du har en klar bild av vad du letar efter är det bara att jämföra och välja den matkasse som passar bäst för dig och din familj. Besök oss på matkassarna.se för att hitta din nästa matkasse med hemleverans – smidigt, enkelt och anpassat för livet i Stavsnäs.