Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Stavsnäs

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Stavsnäs

Stavsnäs, beläget i Värmdö kommun med sina vackra skärgårdsmiljöer, är platsen där hav möter land i lugn och skön harmoni. Här värderar invånarna närhet till naturen och en skön livsstil. Om du är en av dem som njuter av Stavsnäs vackra omgivningar och vill ha mer tid över till att göra det du älskar, kan en matkasse med hemleverans vara lösningen för dig. På vår hemsida, matkassarna.se, hjälper vi dig att hitta perfekta matkassen för dina behov – direkt levererad till ditt hem i Stavsnäs.

Upptäck matkasseleverantörer för Stavsnäs

Letar du efter ett enkelt sätt att få goda och näringsrika måltider? Med vår tjänst kan du enkelt hitta en matkasse som passar dig. Vi har samlat information om olika leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar till Stavsnäs. På vår sida kan du snabbt få en överblick över betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och de olika typer av matkassar som finns tillgängliga.

Tips innan du beställer

Innan du väljer vilken matkasse som ska förgylla din middagsplanering, här är några tips på vad du bör tänka på:

  • Antal personer: Hur många personer kommer att äta från matkassen? Det är viktigt att välja en storlek som passar ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Hur många middagar behöver du tillaga varje vecka? Välj en matkasse som matchar ditt behov.
  • Budget: Hur mycket vill och kan du spendera på din matkasse? Det finns alternativ för olika budgetar.
  • Trustpilot-betyg: Kika på leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad tidigare kunder tycker om servicen och maten.
  • Recept: Är variation viktigt för dig? Titta på antalet nya recept som ingår varje vecka.

När du har en klar bild av vad du letar efter är det bara att jämföra och välja den matkasse som passar bäst för dig och din familj. Besök oss på matkassarna.se för att hitta din nästa matkasse med hemleverans – smidigt, enkelt och anpassat för livet i Stavsnäs.