Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Stavsudda

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Stavsudda

Stavsudda är en idyllisk liten ort på den vackra skärgårdsön i Stockholms skärgård, där lugnet och närheten till havet erbjuder en unik livskvalitet. Trots den avskilda placeringen, behöver inte invånarna avstå från bekvämligheterna av stadslivet, tack vare möjligheterna att få hemleverans av matkassar direkt till dörren. På matkassarna.se finns en jämförelse av olika leverantörer som ser till att invånare i Stavsudda enkelt kan njuta av färska ingredienser och varierade måltider utan att behöva lämna ön. Vår service gör det lätt för dig att hitta en matkasse som passar just dina behov, med detaljerade jämförelser av betyg, utbud, priser, leveransalternativ och rabattkoder. Dessutom ser vi till att all information om pris per portion och vilka typer av matkassar som erbjuds är tydligt presenterad, så att du kan göra det bästa valet för din middagsplanering.

hitta din perfekta matkasse

Innan du bestämmer dig för vilken matkasse du vill beställa är det några saker du bör tänka på. Först och främst, överväg antalet personer i hushållet och hur många middagar i veckan ni önskar ha mat till. Detta kommer att hjälpa dig välja en matkasse som matchar era behov. Nästa steg är att fundera över budgeten; olika leverantörer erbjuder olika prislösningar som kan passa din ekonomi. Det är även klokt att titta på leverantörens betyg, exempelvis på Trustpilot, för att se hur andra kunder har upplevt servicen. Slutligen, ta en titt på antalet recept som ingår i matkassen och varierar vecka till vecka för att säkerställa en hälsosam och varierad kost.

Tips innan beställning

  • Tänk på hushållets storlek när du väljer matkasse.
  • Bestäm hur många måltider du behöver hjälp med varje vecka.
  • Håll koll på din matbudget för att hitta ett prisvärt alternativ.
  • Kontrollera omdömen för att se vad andra kunder tycker om matkassen.
  • Se till att det finns tillräckligt med receptvariation för en spännande meny.